Решението на КЗК е задълбочено и професионално. Това е най-проверяваният сектор.

...
Решението на КЗК е задълбочено и професионално. Това е най-проверяваният сектор.
Коментари Харесай

Андрей Делчев: Решението на КЗК е задълбочено и професионално

Решението на КЗК е задълбочено и професионално. Това е най-проверяваният бранш. Това съобщи изпълнителният шеф на газовата и петролна асоциация Андрей Делчев в предаването “Плюс минус ” по Нова тв. Няма злоупотрена с монополно състояние, няма картел на горивата, съобщи Делчев, представен от вести.бг.

Цените е обикновено да се джижат релативно еднообразно, тъй като всички купуват от едни и същи проивводители и снабдители, само че не са идентични в границите на страната - те зависят от географкото местонахождение на всеки обект, разясни той. По думите му, когато над 50 % от цената е закрепена, се варира в останалите 50%. Това, което комисията разяснява във връзка с акцизните хранилища е, че условията за такива хранилища са тежки. Тежка е процедурата по одобряване на подобен склад, сподели той.

Припомняме, комисията за защита на конкуренцията не откри монопол на пазара на горивата.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР